Ga naar hoofdinhoud

DE PRAKTIJK

Mijn naam is Joep Driessen en ik ben al jaren werkzaam in de tandtechniek.
Ik heb een tandprothetische praktijk in Milsbeek. Dit houdt in dat ik gedeeltelijke of volledige gebitsprothesen vervaardig bij patiënten vanaf de eerste afdruk tot en met het eindproduct. Indien nodig wordt er overleg gepleegd met een tandarts.

Naast de reguliere patiënt, richt ik mij vooral op de vergeten patiëntengroep, namelijk de ouderen in de zorginstellingen en de ouderen die minder mobiel zijn aan huis. Doordat ik maatwerk op locatie kan leveren, ondervang ik de vaak beperkte mobiliteit van deze groep mensen. Bij veel patiënten met een volledige gebitsprothese slinkt de kaak, waardoor deze prothese ondanks allerlei aanpassingen steeds losser gaat zitten. Hier biedt het zogenaamde klikgebit een uitkomst.

We hebben de overtuiging dat we kunnen bijdragen in het voorzien in goed zorg op maat. We vinden dat cliënten een kwalitatief goed product geleverd moeten krijgen tegen acceptabele condities. We stellen de wensen van onze cliënten centraal bij de manier, waarop wij onze service inrichten en leveren.

 

Ik werk samen met tandarts R.P. van Rens, gevestigd in Mook met een jarenlange ervaring in de implantologie, die de mogelijkheden onderzoekt of er implantaten geplaatst kunnen worden, waarna een plan van aanpak met eventuele aanvragen bij de zorgverzekering van de betreffende patiënt verzorgd wordt.

Ik vervaardig nadien de gebitsprothese met het kliksysteem.
Met veel plezier en liefde voor het vak aandacht voor de patiënt kan ik als paramedicus goede zorg op maat leveren.

NIEUWS

De oudere mond optimaal verzorgd

De oudere mond optimaal verzorgd

GENNEP - Voor de groep ouderen die thuis wonen of binnen een zorgcentrum of verpleegtehuis verblijven, is de zorg voor de mond een ondergeschoven kindje, vinden de Gennepse tandprotheticus Joep…

Lees meer
Back To Top